Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون شطرنج توضیحاتی در خصوص شرایط این فدراسیون ارائه داد.

رئیس فدراسیون شطرنج توضیحاتی را در خصوص شرایط این فدراسیون ارائه داد.

به گزارش طرفداری، حسن تامینی در خصوص قبول پست ریاست فدراسیون شطرنج اظهار داشت: خودم راغب نبودم. خیلی از استان ها تماس گرفتند و من هم آمدم. سال ها در ورزش و در جاهای مختلف بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رای آوردم. در جریان کارها نبودم و وقتی آمدم توی ذوقم خورد چون شرایط خوب نبود.

وی افزود: فدراسیون مدتی با سرپرستی اداره می شد و شرایط خوبی نداشت. چالش هایی وجود داشت و در نهایت با تجربه ای که داشتم تلاشمان این بود که کارهار را روی ریل بیندازیم. قبل از ثبت نام دیدم اختلافات کمر فدراسیون را می شکند. بین گروه های مختلف درگیری و شرایط بحرانی بود. بین کاندیداها که یکی را وزارت خانه حمایت می کرد و دیگری که خودش رئیس فدراسیون بود. من مستقیما از هیات ها به دنبالم آمدند و گفتند همکاری کنیم. قبول هم کردم و رای خوبی هم آوردم. تلاش کردیم زیرساخت ایجاد کنیم، رضایت مندی را بالا بریم و از طرفی اختلافات را کم کنیم.

رئیس فدراسیون شطرنج تصریح کرد: قبل از اینکه وارد انتخابات شوم با قائم مقامی تماس گرفتم گفتم شما در آینده به ما کمک کنید. بعد از اینکه رای آوردم 50بار تلفنی صحبت کردیم. خواهش کردم کمک کند. موافقت کرد. پرسنل فدراسیون شطرنج به عنوان مشاور بود. دو مشکل داشتیم. سیستم های بیمه ای ایراد می گرفتند و خواهش کردیم هفته ای یکی دو روز حضور داشته باشد. او افتخار ما است. سال ها عضو تیم ملی بوده، احسان را افتخار ملی می بینم. از او خواهش کردم همکاری بیشتری داشته باشد.

وی در مورد دغدغه‌هایش گفت: سه چهار کار دغدغه من بود. بحث اسپانسرها و بحث آموزش بود. احسان با دانشکده شطرنج همکاری دارد. در حوزه مربیان، داوران و دانشجویان کسی نمی توانست سیلابس درستی ارائه بدهد. گروهی آموزشی تعیین کردیم و گفتیم قائم مقامی هم در آن باشد. ما اینجا یک سیلابس آموزشی واحد نداریم که مثلا مربیگری درجه یک چگونه باشد. یکی دیگر از دغدغه های من لیگ بود. اسپانسرها هم می گفتند کم دیده می شوید. زمان کرونا اگر برای همه فدراسیون ها یک چالش بود برای فدراسیون شطرنج می توانست یک فرصت باشد. می توانستیم لیگ را راه اندازی کنیم. به قائم مقامی گفتم مسئولیت لیگ را قبول کن. دو سه جا مثل کمیته فنی را هم پیشنهاد کردیم که الان نمی دانم عضو کمیته فنی هست یا خیر.

تامینی افزود: با قائم مقامی دو سه نشست داشتیم. او گفت اسکندری پیشکسوت ما است بشود مسئول لیگ که بازهم شرایط سخت حاکم شد. در بحث اساسنامه و  هیات رئیسه گفتم هیات رئیسه را معرفی نمی کنم باید از همه هیات ها در خصوص تایب رئیس و دبیر نظرسنجی کنم. جو خاصی بود و نظر سنجی ها هم افرادی که منصوب کردیم رای مطلق آوردند. اعلام کردیم چون برج 3 رئیس فدراسیون شدم، مشمول اساسنامه قبل می شدم. اواخر برج 4 اساسنامه جدید دادند و کار را مجددا به مجمع منوط کردند. مکاتبه کردیم که ما مشمول اساسنامه قبلی می شویم. گفتند باید جواب استعلامات بیاید که تا الان طول کشیده است. درخواست مجمع مجدد کردیم. می خواهیم شهریور ماه برگزار کنیم. از همه مسئولین و وزارت ورزش می خواهم همکاری کنند که این مجمع برگزار شود.

رئیس فدراسیون شطرنج گفت: خود قائم مقامی هم مقصر است. مگر نمی گوید به لیگ نیاز داریم؟ همین الان برایش حکم می زنم با اختبارات تام که برای لیگ هم امضا کند. همه ما مقصر هستیم. نباید بر طبل اختلاف بکوبیم. پرهام مقصودلو می گوید چرا احسان باید بیمه باشد من نباشم؟ الان می گویید ما هیات رئیسه نداریم. یک نامه را جواب بدهند بگویند فلانی و فلانی مورد تایید نیستند. من که نمی توانم خودسرانه کار کنم. باید وقتی نامه زدم جوابی بدهند. آخرین نامه ای که آمده گفته باید بر اساس اساسنامه مجمع تشکیل بدهید. وزیر مثل برادر بزرگ من است. همیشه در خدمت او بودم و حمایت کردم. او هم به من لطف داشت. با او دیدار کردیم و قول گرفتیم.

وی در خصوص صدور حکم پایان کار قائم مقامی عنوان کرد: در فدراسیون اختلافاتی هست که ریشه در موارد دیگر دارد. برخی آن طرف آب می خواهند برای ما تصمیم بگیرند. تاثیر گذار هستند و روی احسان هم تاثیر گذاشتند. به همه گفتم یک قدم برای ما بردارید من 50 قدم بر می دارم. هیچ اتفاقی نیفتاد و گفتند کسی هست که ما نمی توانیم با او کار کنیم. قبل از انتخابات هم همین عزیزان گفتند با شما کار می کنیم به شرطی که فلانی نباشد. گفتم او بعد از این همه سال که نمی تواند برود بقالی باز کند باید در شطرنج باشد. بعد از انتخاب شدنم خودم با احسان تماس گرفتم. گفتم شطرنج برای شماست. تشریف بیاورید. در مقطعی پیش آمد که هرچه تماس می گفتیم جواب نمی داد. خودسرانه عمل کرد اما خداراشکر به آن رژیم منحوس نخورد.

رئیس فدراسیون شطرنج در گفت‌وگو با برنامه «ورزش و مردم»، با اشاره به اختلاف بین قائم مقامی و شادی پریدر اظهار داشت: خانم پریدر اولین بانوی استاد بزرگ شطرنج بود. قبل از اینکه من بیایم او کاندیدای ریاست فدراسیون بود. اگر برایش مشکل ایجاد نمی کردند رای می آورد. در نهایت یک سال و 8 ماه سرپرستی اداره شد. بعد خودشان کسی را انتخاب کردند که این شرایط نباشد. قائم مقامی شفاف می گوید تا زمانی که پریدر در فدراسیون هست نمی شود کار کرد.

تامینی تصریح کرد: او مربی نمونه ای در بحث بانوان است. قائم مقامی می گوید او را کنار بگذاریم. من گفتم شورای سیاست گذاری تشکیل بدهیم. قول می دهم روی حرفشان حرف نزنم چون بزرگان شطرنج هستند. قائم مقامی قول بدهد در لیگ کمک کند من اختیارات تام به او می دهم. وقتی پیشنهاد مجمع دادیم مسائلی مانند اساسنامه تایید می شود. اگر مشکلی برای رای داشتم که درخواست مجمع نمی دادم. اگر هیات ها افراد را قبول نداشته باشند در  این مجمع رای نمی دهند. باید چند هفته منتظر بمانیم.

اخبار داغ 

پیشنهاد ژرژ مندس به ناپولی و میلان برای جذب کریستیانو رونالدو سردار آزمون حمایت مالی از فرزندش را قطع کرد + عکس از دختر سردار آزمون بنزما: رسیدن به رکورد گلزنی رونالدو غیرممکن است آتش گرفتن سکوی وطنی در روز افتتاح چمن ورزشگاه!

منبع: طرفداری

کلیدواژه: رئیس فدراسیون شطرنج قائم مقامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۶۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم

صالح اسکندری، نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی امنا فهرست ۱۶ نفره خود را به مردم معرفی خواهد کرد، گفت: سیاست ما اشتراک حداکثری با فهرست صبح ایران است.

عضو شورای مرکزی شریان با بیان اینکه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی "شانا" در دور دوم انتخابات ۱۳ نامزد اختصاصی دارد، گفت: احتمالاً ۳ نامزد دیگر به این فهرست اضافه شوند که متعلق به فهرست‌های امنا یا صبح ایران باشند.

وی با بیان اینکه سیاست امنا در دوره گذشته نیز اشتراک صفر نبوده و معتقد است باید فارغ از قبیله گرایی افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم، افزود: چنانچه شانا ۳ نامزد از امنا یا صبح ایران به فهرست خود اضافه کند، از نظر ما بلامانع است.

اسکندری با بیان اینکه ترکیب نهایی فراکسیون‌های مجلس بعد از دور دوم و تعیین تکلیف ۴۵ نفر باقی مانده شفاف‌تر خواهد شد، گفت: با توجه به عدم حضور پررنگ اصلاح‌طلبان در مجلس دوازدهم بعید نیست دو فراکسیون قدرتمند از مجموعه نیروهای انقلابی با تفاوت دیدگاه و سلیقه تشکیل شود.

وی با بیان اینکه مبتنی بر بند ۱۵ سیاست‌های کلی قانون‌گذاری ابلاغی مقام معظم رهبری اولویت بندی در مجموعه فعالیت‌های مجلس به منظور گره گشایی از امور اجرایی و رفع مشکلات معیشتی مردم باید در دستورکار قرار گیرد، افزود: تقویت ارزش پول ملی، پیگیری اجرای سند ملی آمایش و سیاست سرزمینی، پیگیری طرح ساماندهی و کنترل اجاره بها که ان‌شاالله قانون شود، پیگیری پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان توسط بانک‌ها در قانون جوانی جمعیت و … می‌توانند مهمترین موضوعات باشند.

عضو شورای مرکزی شریان با بیان اینکه اولویت بنده بیشتر حضور در کمیسیون امور داخلی و شوراها است، گفت: اما معتقدم باید این کمیسیون با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ارتقا پیدا کند و به کمیسیون "حکمرانی، امور عمومی و آینده" تبدیل شود.

وی با اشاره به تحولات گسترده در موضوع حکمرانی با توجه به پیش‌ران‌ها از جمله هوش مصنوعی، افزود: در مجالس برخی کشورهای اروپایی امروزه کمیسیون‌های آینده تشکیل شده و به طور تخصصی متغیرهای آینده در حکمرانی در حوزه سیاست گذاری، قانون گذاری و نظارت را پیگیری می‌کنند.

صالح اسکندری با بیان اینکه خبرگزاری مهر یکی از رسانه‌های پیش‌رو و خلاق در دوره‌های مختلف بوده است، گفت: سرمایه‌های انسانی ارزشمندی در این خبرگزاری حضور دارند.

وی با بیان اینکه خبرگزاری مهر و پویش با مهر انتخاب کنیم می‌تواند مرجعیت ساز باشد، افزود: با توجه به اینکه دور دوم انتخابات معمولاً آرا رأی دهندگان کیفی‌تر است، مرجعیت‌های سیاسی از این دست راهگشا است.

کد خبر 6094645 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • رقابت شطرنج باز استان در مسابقات بین المللی امارات
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائم شهر
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • یک پله سقوط مقصودلو و طباطبایی در رنکینگ جهانی شطرنج
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه قائم شهر
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از امشب
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود