Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا ادارکی مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با ورود دارو به دلیل تحریم‌ها مسیر پر پیچ خمی است و این که عنوان می‌شود تحریم‌ها در واردات دارو اثر ندارد صحیح نیست و به طور مستقیم برای واردات دارو مشکلاتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه داروهای بیماران نادر گران قیمت هستند و این داروهای وارداتی باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند افزود: وقتی دارو وارد کشور می‌شود بیمه‌ها داروها را تحت پوشش قرار نمی‌دهند و همچنین تخصیص ارز برای واردات دارو با مشکلاتی مواجه است به همین دلیل در اغلب مواقع با مشکل تامین دارو یا تاخیر واردات دارو مواجه می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادراکی با اشاره به اینکه نوسانات ارزی به شدت بر روی واردات داروهای بیماران نادر اثر گذاشته است گفت: سازمان غذا و دارو موظف است داروهای بیماران نادر را به موقع تامین کند و وزارت خارجه و بانک مرکزی باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشد تا به طور مثال با مشکل تامین پانسمان بیماران پروانه‌ای یا کمبود آنزیم بیماران متابولیک مواجه نشویم. 

مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر با بیان اینکه داروهای بیماران نادر باید به صورت روزانه و مستمر مصرف شود گفت: تفاوت این بیماران با سایر بیماران این است که این بیماران برای ادامه حیات باید روزانه دارو مصرف کنند.

وی با بیان اینکه بیماران نادر تحت پوشش بیمه قرار نداشتند و به نوعی پناهگاهی برای تامین هزینه‌ها نداشتند افزود: با رایزنی‌های صورت گرفته و تصویب سند ملی بیماری‌های نادر با بیمه سلامت رایزنی انجام شد تا این بیماران تحت پوشش قرار گیرند. درحال حاضر مدارک ۲۷۰۰ نفر از بیماران نادر به بیمه سلامت ارسال شده است  و بیمه سلامت قول داده است که صددرصد هزینه‌های دارو و درمان بیماران نادر را پوشش دهد که امیدوارم این موضوع محقق شود.

ادارکی افزود: مجلس بودجه این کار را تصویب کرده است و بیماران نادر در انتظار دریافت پیامک و ثبت نام هستند. البته اطلاعات برخی از بیماران در بنیاد بیماری‌های نادر تکمیل نیست و باید به مراجعه به بنیاد مدارک خود را تکمیل کنند، لیست این افراد تا آخر ماه جاری به ۴۵۰۰ نفر خواهد رسید و لیست آنها به بیمه ارسال می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماری نادر درمان بیماران نادر داروی بیماران نادر بیمه بیماران نادر داروهای بیماران نادر بیماری های نادر واردات دارو تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۸۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌های فضای مجازی از عدم دسترسی به تعدادی از داروها با اشاره به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اعلام کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد، گفت: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بنابراین گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو از چهره‌های مطرح فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 6095520 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی