Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فارس من خبرگزاری فارس، کم نیستند مسائل و مشکلاتی که روح و روان مردم را این روزها بیش از پیش آزار می‌دهند، از گلایه‌های مستاجران گرفته تا درد تحصیل، مسکن و مسائلی که زوج‌های  جوان و حتی جوانان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. اما آنچه بیش از پیش مردم را این روزها کلافه کرده است ویروسی سهمگین به نام کروناست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروسی که جان و مال تمامی اقشار جامعه را تحت تأثیر خود قرار داده است.

با ورود این ویروس به کشور ما، اغلب مشاغل تعطیل و متضرر شدند و برخی خانواده ها نیز با  از دست دادن  یک عضو از خانواده در پی ابتلا به کرونا دردهای بسیاری را متحمل شده اند، در همین راستا یکی از ملزومات این روزها توجه به تقویت بخش حوزه روانشناسی و روانکاوی در جامعه است، موضوعی که حلقه فراموش شده این روزها به شمار می آید.

مخاطبان فارس من به عنوانان آگاهان جامعه، همین دغدغه‌ها را در قالب پویش‌هایی در این رسانه به ثبت رسانده اند تا شاید  بخشی از مشکلات جامعه کرونا زده در این روزها از طریق این رسانه پیگیری شود. با هم مهمترین مطالبات مردم در حوزه روانشناسی را مرور خواهیم کرد:

 

پیشنهاد ایجاد پایگاه‌های بهداشت روانی مقابله با کرونا

کرونا در دوسال گذشته آثار سوء و غیر قابل جبرانی را در جسم و روان مردم برجای گذاشته است، از یک  سو خانواده های بسیاری عزیزترین عضو از خانواده خود را از دست دادند و هنوز نتوانسته اند با جای خالی آنها کنار بیایند و از سویی دیگر  مشکلات اقتصادی و پایین آمدن میزان تاب آوری اقتصادی مردم، مشکلاتی را مترتب ساخته تا حال مردم پس از کرونا خوب نباشد، از این رو نیاز است تا بهداشت روانی مقابله با کرونا مورد تأکید قرار گیرد.

از همین رو مخاطبان فارس من پیشنهاد ایجاد پایگاه‌های بهداشت روانی مقابله با کرونا را مطرح کرده‌اند، در واقع این پایگاه‌ها می توانند تحت نظر وزارت بهداشت و درمان تا پایان کرونا دایر باشند و با تعرفه های دولتی مردم را در حل مشکلات زندگی و برگشت به زندگی آرام کمک کنند.

در همین رابطه، ایجادکنندگان این پویش نوشتند: «در شرایطی که دو سال از گسترش بیماری کرونا در کشور می‌گذرد هنوز افق روشنی از فرجام این شیوع نمی‌توان متصور بود. در این میان آنچه مغفول مانده آثار روانی این همه‌گیری است و با تعرفه‌های فعلی نظام بهداشت روان و مشاوران مربوطه و عدم پوشش بیمه‌ای نمی‌توان امید داشت مردم خود به این مساله مهم توجه کنند. ایجاد پایگاه‌های سنجش وضعیت روانی افراد می‌تواند از پیش‌آمد مشکلات جدی در آینده جلوگیری کند.»

 

بیمه تأمین اجتماعی خدمات روانشناسی را پوشش دهد

تأمین اجتماعی یکی از آن سازمان‌هایی است که حامی مردم در این سال‌ها بوده است، این سازمان حدود ۴۲ میلیون نفر بیمه شده، مستمری بگیر و خدمات بیمه ای و درمانی دارد که در این سالها به آنها خدماتی ارائه داده است.این سازمان به عنوان بخشی که تقریبا نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار داده است باید به فکر تأمین نیازهای مردم در حوزه روانشناسی و آسیب های ایام کرونا باشد، موضوعی که مطالبه جدی در این روزهای کرونایی است و توجه بیش از پیش سازمان تأمین اجتماعی را می طلبد.

در این باره مدیر این پویش نوشت: «با توجه به نیاز هر انسان در بازه‌های مختلف زندگی به روانشناس و آسیب‌هایی که از عدم استفاده به موقع از این علم جامعه را درگیر می‌کند، مطالبه جدی ما با توجه به هزینه‌های مراجعه به مطب روانشناسان، اضافه شدن پوشش بیمه درمانی تامین اجتماعی در این خصوص می‌باشد.»

 

دولت و مجلس، بیمه‌ها را وادار به پذیرفتن ورود به سلامت روانی مردم کنند

به همان میزانی که سلامت جسم مهم است سلامت روح نیز دارای اهمیت بوده و خلأ این بخش مهم می تواند جامعه را دچار خسارت‌های فراوانی کند. اما آنچه مردم را این روزها نسبت به سلامت روح و روان خود بی توجه کرده است را می توان شرایط دشوار اقتصادی و عدم پوشش بیمه‌ها خلاصه کرد.

بیمه ها نقش مهمی در تأمین سلامتی مردم دارند و نباید از این بخش غافل باشند،‌البته در این بین دولت و مجلس باید در حوزه سلامت مردم ورود جدی داشته باشند و بیمه‌ها را ملزم به ورود به بخش های سلامت روان مردم کنند چرا که تعرفه ها در این بخش ها بسیار بالاتر بوده و در ایام کرونا نیز مردم توان پرداخت هزینه سلامت جسمی و روانی خود را ندارند.

در این باره پویشی که در فارس‌من به راه افتاده است، ایجاد کنندگان این پویش نوشتند: «مهم‌ترین معضلی که سر راه مشاوران و روانشناسان برای ارائه خدمات مشاوره‌ای وجود دارد عدم پوشش بیمه‌ای خدمات فوق می‌باشد. این مسئله موجب شده است که اقشار طبقه کم درآمد جامعه که نیازمند این خدمات می‌باشند تمکین مالی را جهت مراجعه به اهل فن را برای درمان که به واسطه ماهیت این گونه مشکلات گاهی چندین جلسه مشاوره را می‌طلبد، ندارد»

 

 آیت الله رئیسی، سلامت مردم را جدی‌تر از دولت قبل پیگیری کند

سردبیر این پویش و همراهان آن نیز خواستار ورود بیمه ها به موضوع مشاوره و روانشناسی سلامت هستند، آن‌ها معتقدند:«لازم است با توجه به شرایط بحرانی اشتغال ازداوج کرونا و افزایش آسیب‌های اجتماعی خدمات مشاوره و روانشناسی در لیست بیمه قرار گیرد.»

به نظر در ایامی که هر چه به جلوتر می رویم، کرونا جان و مال بیشتری از مردم را می‌گیرد، باید متولیان امر سلامت به فکر وارد کردن خدمات روانشناسی و مشاوره به لیست بیمه ها باشند، از این رو نیاز است رئیس جمهور و مجلس انقلابی در شرایط کرونایی این  موضوع را جدی تر از دولت‌های پیشین، پیگیری و به سرانجام برسانند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خدمات روانشناسی تعرفه خدمات مشاوره بیمه تأمین اجتماعی فارس من خبرگزاری فارس سلامت روانی سلامت روانی جامعه افسردگی ناشی از کرونا بهداشت روان پایگاه ها پوشش بیمه بیمه ها فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل بیمه سلامت استان گفت: قوانین مربوط به این موضوع در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت ایران پیاده سازی شده است و بیمه شدگان سلامت از امروز از آن بهره‌مند می‌شوند.


علی اربابی افزود: این طرح در خصوص قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اجرا می‌شود که در قالب آن، تمامی خدمات در اسناد بستری، بستری موقت، تحت نظر اورژانس و سرپایی شیرخواران و کودکان زیر هفت سال (به استثناء داروی سرپایی)، و استفاده از ابزار (کیت) تولید داخل غربالگری نوزادان، در مراجعه به مراکز تشخیصی و درمانی بخش دولتی دانشگاهی، رایگان است.

دیگر خبرها

  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند