Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فارس من خبرگزاری فارس؛  درست در یک چشم به هم زدن شعله‌های آتش حاصل از سهل انگاری می‌تواند همه‌ی زندگی و آرزوی خانواده‌ای را نابود کند. آرزوهای برباد رفته‌ای که شاید فرصتی دیگر برای ساختمان بعد از ویرانی نباشد. سرمای آخر بهمن ماه بر اثر سهل‌انگاری ده‌ها خودرو در انفجار میعانات گازی گمرک اسلام قلعه کامل نابود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی از این کامیون‌ها متعلق به رانندگان ایرانی است. آن‌ها برای حل مشکلشان به ما اعتماد کرده و کمپینی در فارس‌من ثبت کرده‌اند ما نیز به سراغشان رفته و پای صحبت آنها نشستیم:


نخست | روایتی از یک زندگی محروم
در شهری بزرگ شده‌ام که مردم آن‌جا در محرومیت به سر می‌برند و اکثر مردها برای امرار معاش به رانندگی با کامیون می‌پردازند. خودم ۲۲ سال شوفری کردم تا بتوانم دو دانگ تریلری از خودم داشته‌باشم. از شرق تا غرب از شمال تا جنوب ایران را پشت فرمان کامیون رفتم. در این شرایط سخت تحریمی سعی کردیم همیشه ترانزیت به خاک افغانستان را داشته باشیم. براساس سهل انگاری کشور افغانستان در حادثه‌ی انفجار اسلام قلعه ۴۰ دستگاه کامیون ایرانی در شعله‌های آتش نابود شد.

شرایط زندگی ما به نحوی نیست که متمول باشیم. در تربت هر ۴ خانواده با هم شریک می‌شدند تا یک کامیون را بخرند. آن هم با کمک حدود ۵۰۰ میلیون تومان وام بانکی. در شهر مرزی تربت‌جام که ما در آن زندگی می‌کنیم شغل اصلی مردم همین است. در ده روز گذشته که از این فاجعه تلخ می‌گذرد یک هزار تومانی هم درآمد نداشتیم. حیرانیم چطور بدهی‌های خود را پرداخت کنیم و خرج خانواده خویش را در این شب عیدی تامین کنیم.


دوم | مشکل کامیونداران چگونه حل می‌شود؟
ماشین‌های ما به قیمت ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بیمه بدنه دارد اما چون حادثه‌ی انفجار اسلام قلعه در یک کیلومتری داخل خاک افغانستان رخ داده‌است. بیمه راضی به پرداخت خسارت به کامیون‌دارها نمی‌شود. درخواست داریم بیمه موظف به پرداخت خسارات وارده به ما شود یا این که دولت افغانستان با پیگیری‌های وزارت خارجه حق تضییع شده ما را پرداخت کند. 

جالب این است، برای هر سرویسی که وارد خاک افغانستان می‌شدیم در همان بدو ورود از ما یک میلیون و دویست هزار تومان عوارض بیمه گرفته می‌شد توسط دولت این کشور تا اگر روزی اتفاقی افتاد به این وسیله جبران مافات صورت گرفته و خسارات ما پرداخت شود اما الان که کامیون‌های ما در آتش انفجار نابود شده است هیچ کس پاسخگوی ما نیست. البته به عنوان راه‌حل نهایی اگر واقعا توانایی پرداخت خسارت توسط بیمه و دولت افغانستان وجود ندارد، به ما اجازه داده‌شود بدون پرداخت مجدد حق گمرکی، خودروها را با قیمت پایه ای خویش وارد کنیم.

 

سوم | صدای اعتراضی که از صدا‌وسیما شنیده نشد! 
در این ده روزی که از حادثه گذشته، درها به روی ما بسته و هیچ کس پاسخ‌گویمان نبوده. تلویزیون تا حالا یک گزارش خبری از شرایط نامناسب ما تهیه نکرده‌است. در حالی‌که ما فرزندان همین سرزمینیم و دوست‌داریم صدای اعتراض و مشکلاتمان از رسانه‌ی ملی شنیده شود. انتهای ماه نوبت بازپرداخت اقساط وام‌هایمان می‌باشد. اگر یک ماه قسط را ندهیم، چکمان برگشت می‌خورد و راهی زندان می‌شویم. کاش حداقل چند ماهی برای پرداخت دیون به ما مهلت داده‌شود. 

ما در فارس‌من پیگیر مشکلات کامیون‌داران خواهیم بود. شما نیز برای حمایت از کمپین آن‌ها در فارس من می‌توانید از این پیوند استفاده کنید.
 

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: گمرک اسلام قلعه آتش سوزی فارس من خبرگزاری فارس تربت جام اسلام قلعه فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۵۰ میلیون تومانی معلمان نیکوکار برای آزادی همکارشان

به گزارش خبرگزاری مهر، با پیگیری مددکاران اجتماعی این مرکز، همزمان با دوازدهم اردیبهشت ماه، گروهی از معلمان نیکوکار در اقدامی انسان دوستانه با اهدای پنجاه میلیون تومان در پرداخت بدهی یک نفر معلم که با بدهی مالی در زندان به سر می‌برد، سهیم شدند.

همچنین این زندانی ۵۱ ساله که جز زندانیان جرایم غیرعمد بود، پس از راه اندازی یک شرکت دچار مشکلات مالی شده، حتی منزل مسکونی‌اش را هم فروخته و پس از زندانی شدن و جدایی همسرش، فرزندانش در شرایط معیشتی نامساعد به سر می‌بردند.

زندانی یاد شده با پرداخت مبلغ اهدایی از سوی معلمان و کمک‌های نیکوکاران دیگر استان، عصر امروز آزاد شده و نزد فرزندانش باز خواهد گشت.

شایان ذکر است خیرین و نیکوکارانی که قصد کمک به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد را دارند همواره می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۶۷۵۹۱۶ در این امر خیر سهیم باشند. همچنین در صورت تمایل ضمن مراجعه حضوری به ستاد دیه استان تهران واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، اعرابی ۵، پلاک ۱۹، طبقه اول، شماره تلفن ۸۸۸۶۱۹۹۲ با نحوه ارسال کمک‌های مالی و آزادی زندانیان استان آشنا شوند.

کد خبر 6094342

دیگر خبرها

  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟
  • حسن روشن: نام باشگاه استقلال را نباید تغییر داد
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • انتقاد از تغییر نام استقلال
  • انتشار توضیحات و جزییات جدید از پرونده جنجالی بابک زنجانی | بیش از بدهی‌اش پرداخت کرد!
  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکار خود را فراهم کردند
  • کمک ۵۰ میلیون تومانی معلمان نیکوکار برای آزادی همکارشان
  • استقلال متعلق به تهران است اسمش تغییر کند به مردم برمی‌خورد/ لابد مسابقات را هم به بندر ماهشهر منتقل می‌کنند!