Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای را با عنوان « بررسی عملکرد شهرداری منطقه ۱۰ مشهد در عمل به تعهدات» را ثبت و درخواست پیگیری داشتند.

شهردار منطقه ۱۰ مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: یک‌ تعداد از پیمانکاران ما، با شهرداری منطقه ۱۰ قرارداد‌های کاری دو تا سه ساله‌ای داشتند که هم اکنون مدت آن قراردادها به اتمام رسیده و برخی نیز کماکان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد حافظ بیان کرد: در دفترچه پیمان این پیمانکاران یک سری تعهدات پیش بینی شده که پیمانکار موظف به اجرای مفاد قرارداد است و ما مفاد این قرارداد را بنا به ضرورت و نیاز هر پروژه منعقد کرده‌ایم.

وی ادامه داد: این شهرداری هیچ‌گاه چیزی بیش از مفاد این قرارداد و تعهدات ذکر شده در آن قراردادها را از پیمانکاران نخواسته است.

شهردار منطقه ۱۰مشهد بیان کرد: روند کار در شهرداری به این شکل است که ابتدا تمام حقوق پرسنل پیمانکار را پرداخت می‌کند و سایر مخارجی که پیمانکار برای انجام تعهدات خود تقبل کرده است نیز بر اساس صورت وضعیتی که پیمانکار به شهرداری ارائه می‌کند، پرداخت می‌شود.

حافظ با اشاره به ادعای مطرح شده از سوی پیمانکاران در خصوص اعاده حق و حقوقاتشان توضیح داد: هم اکنون برخی از پیمانکاران مدعی هستند چرا به ما پول بیشتری پرداخت نکردید تا پیمانکار قدرت بیشتری داشته باشد در حالی که شهرداری منطقه ۱۰ مشهد کلیه حقوق و حق بیمه پرسنل پیمانکاران خود را کامل پرداخت کرده است.

شهردار منطقه ۱۰ متذکر شد: علت اصلی ادعای پیمانکار به این مطلب باز می‌گردد که هنگام انعقاد قرار داد مبالغ انجام تعهدات را با قیمت پایین تعیین کرده است تا بتواند در مناقصه برنده شود در حالی که پیمانکار باید قیمت‌های واقعی را ثبت می‌کرد و با ثبت قیمت‌های پایین تنها به فکر برنده شدن در مناقصه نمی‌بود.

وی افزود: پیمانکار اعتراض دارد که پیمانی منعقد شده که سودی برای او در بر نداشته است و حالا شهرداری باید با ارائه دستور کاری بیشتر به جبران آن بپردازد!

حافظ تصریح کرد: عملا انجام چنین کاری ممکن نیست، زیرا شهرداری نمی‌تواند پرداختی فراتر از قیمت‌های مصوب در قرارداد فی مابین شهرداری و پیمانکار به پیمانکاران خود داشته باشد.

انتهای پیام/۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری مشهد اعتراض عملکرد احمد حافظ شهرداری منطقه ۱۰ منطقه ۱۰ مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۶۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت

بابک بوالحسنی سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: تمام خدمات سرپایی و بستری زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته که این امر اتفاق بزرگی است.

وی بیان کرد: آزمایش ژنتیک و خدمات درمانی زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم به ارایه ۵۷ خدمت آزمایشگاهی، ۵۶ قلم داروی تخصصی و ۲۰ عمل جراحی ناباروری با پوشش ۹۰ درصد در بخش دولتی رسیده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: محدودیت‌هایی پیش از این برای مراجعه به آزمایشگاه‌ها برای زوج‌های نابارور بود که این محدودیت‌ها نیز برداشته شده است.

بوالحسنی اظهار کرد: بحث غربالگری و آزمایشات این بخش نیز در تعهد درآمده و کسانیکه که ناباروی آنها مشخص شد، می‌توانند این آزمایشات را انجام دهند.

وی یادآور شد: سه میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ و ۱۵ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال در ۱۰ ماه سال گذشته برای انجام آزمایشات مختلف این بیمه شدگان هزینه شده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمه اقلام دارویی از دیگر توفیقات دولت سیزدهم است که از تیرماه سال ۱۴۰۱ کلید خورد و هدف آن بود تا یارانه دارو به صورت مستقیم به بیمه‌شدگان پرداخت شود و این یارانه به شرکت‌های دارویی و وارد کننده پرداخت نشود.

بوالحسنی عنوان کرد: این طرح دولت نقش موثری در مبارزه با قاچاق دارو دارد و باعث می‌شود تا پرداختی از جیب بیمه‌شدگان کاهش یابد.

وی گفت: ۶۱۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و یک‌هزار و ۱۰۷ میلیارد ریال در ۹ ماه سال گذشته در راستای اجرای این طرح در استان مرکزی پرداخت شد.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: بیمه شده با اجرای این طرح هزینه کمتری برای فرانشیز پرداخت می‌کند و بیمه سلامت هم سهم خود را به داروخانه‌ها و مراکز دولتی پرداخت می‌کند.

بوالحسنی تاکید کرد: پوشش بیمه مادران باردار، شیرده و فرزندان تا سن هفت سال از دیگر طرح‌های خوب و در جریان است که مادران باردار فاقد بیمه تا پایان شیردهی و فرزندان آنها تا سن هفت سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی گفت: بر اساس ماده ۶ قانون حمایت از معلولان در آبان‌ماه سال ۹۹، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و بیمه سلامت به منظور بهره‌مندی افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی منعقد شد که بر اساس آن ۹ کد خدمتی در حوزه کار درمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی و شنوایی شناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: کد‌های خدمتی این طرح در دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۱ به ۵۹ کد رسید و در این سال، ۷۹ میلیارد ریال و در سال گذشته چهار هزار میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال هزینه شد.

بوالحسنی عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه توانبخشی بیماران اوتیسم در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • آرامش و آسایش ما مدیون زحمات قشر تلاشگر کارگری است
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است