Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: سال تحصیلی 1400ـ1399 با سال‌های تحصیلی گذشته خیلی متفاوت آغاز شد؛ اولین تفاوت از نظر زمان بود که سال تحصیلی به جای اول مهر از 15 شهریور آغاز شد و دانش‌آموزان قرار شد دو هفته زودتر از هر سال تحصیلی به مدرسه بروند.

اما مهمترین تفاوت سال تحصیلی جاری، شرایط کرونایی این روزهای کشور است؛ شرایطی که موجب شده است که آموزش و پرورش به جای اینکه فقط آموزش حضوری و سرکلاس نشستن دانش‌آموزان در مدرسه را برای تداوم آموزش مدنظر گیرد به آموزش‌های تلویزیونی و آموزش مجازی و توزیع درسنامه بیندیشد و برنامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به رغم آنکه آموزش و پرورش چند روز مانده به شروع سال تحصیلی، بر حضور دانش آموز بر مدارس اصرار داشت اما اعلام کرد که اجباری در کار نیست. وزیر آموزش و پرورش 19 شهریور امسال گفت: «هیچ مدرسه‌ای حق ندارد که دانش‌آموز را به حضور در مدرسه مجبور کند و انتخاب برای حضور و عدم حضور با خانواده دانش‌آموز است و آموزش‌های جایگزین هم تحت عنوان «شاد» و تلویزیون در دست همگان است و هیچ مدرسه‌ای نمی‌تواند استنکاف کند».

اختیاری کردن حضور دانش آموزان در مدارس موجب شد که برخی خانواده ها هم از حضور فرزندانشان در مدرسه جلوگیری کنند و آموزش ها را از خانه دنبال کنند. در چنین شرایطی مدارس از خانواده ها می خواهند که هزینه بیمه دانش آموزی را پرداخت کنند و این سوال مطرح است که وقتی فرزندشان به مدرسه نمی رود، چرا باید هزینه بیمه پرداخت کنند؟

برخی مخاطبان خبرگزاری فارس هم در سامانه فارس من با درج پویش‌هایی با عناوین «بیمه دانش آموزی در شرایط کرونا حذف شود»، «دریافت هزینه بیمه در برخی مدارس اهواز برای چیست؟» و «اخذ هزینه بیمه دانش‌آموزان به چه دلیل؟» و «پافشاری برخی مدارس برای دریافت پول بیمه از دانش‌آموزان» خواستار پیگیری شدند.

یکی از مخاطبان گفت: در شرایط وجود بیماری کرونا و عدم حضور دانش آموزان در مدارس، متاسفانه همچنان والدین مجبور به پرداخت بیمه دانش آموزی می‌شوند، در حالی که طبق مفاد این بیمه، بیمه صرفا شامل حوادثی است که در مراکز آموزشی و اردوهای دانش‌آموزی رخ می‌دهد و اخذ مبلغی بابت بیمه بلاتوجیه است.

وی ادامه داد: اگرچه مبلغ بیمه بسیار اندک است، اما همین مبلغ اندک وقتی در تعداد دانش آموزان کشور ضرب شود، مبلغ هنگفتی می‌شود که در شرایط فعلی به هیچ وجه توجیه ندارد و باعث شده است مدیران مدارس آماج اعتراضات و توهین‌های والدین شوند و وقت و انرژی زیادی از آنها هدر رود پس از وزارت آموزش و پرورش تقاضا داریم این بیمه را حذف کنند.

یکی دیگر از مخاطبان اظهار کرد: برخی مدارس ناحیه دو اهواز، والدین دانش‌آموزان را مجبور به پرداخت هزینه بیمه کرده‌اند در حالیکه دانش‌آموزان در مدارس حضور ندارند و بیمه تنها در محیط مدرسه و مسیر مدرسه تا منزل است و همه می‌دانیم دانش‌آموزان در منازل مسکونی خویش در حال تعلیم هستند. همه می‌دانیم که فرزندانمان در منزل بیمه نخواهند شد ولی مجبور به پرداخت اجباری هزینه بیمه مدارس شده‌ایم.

در این خصوص به سراغ گودرز کریمی فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش رفتیم تا ببینیم واقعا بیمه دانش آموزی فقط در زمان مدرسه است و چرا باید خانواده ها این هزینه را بدهند. 

کریمی فر در این خصوص اظهار کرد: بیمه دانش آموزی بر اساس آیین نامه اجرایی مدرسه که مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش است، دریافت می‌شود. طبق این بیمه دانش آموزان در برابر هر نوع حادثه در طول شبانه روز چه مدرسه و چه خارج از مدرسه تضمین خواهند بود زیرا ما اعتقاد داریم بالاترین هدف برای دانش آموزان و اولیا آنها آرامش ذهن است.

وی ادامه داد: این بیمه دانش آموزی در ۱۲ ماه سال معتبر است زیرا سال تحصیلی تا ۳۱ شهریور ادامه دارد. اولا نمی‌توان گفت سرانجام کرونا چه خواهد شد، دوم اینکه در شرایط کنونی نمی‌توان فضای حضور یاعدم حضور دانش آموزان به صورت مجازی یا حضوری مشخص کرد. نکته سوم در بیمه حوادث دانش آموزی، نفس و شخص دانش آموز ملاک است، نه صرفا حضور فیزیکی آن‌ها در مدرسه.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در بیمه نامه حوادث دانش آموزی برابر تعهدات تعریف شده، جبران غرامت ناشی از هرگونه حادثه که ممکن است، سیل، صاعقه، زلزله و… باشد، همچنین غرامت نقص عضو ناشی از حادثه و همینطور هزینه‌های درمان سرپایی و بیمارستانی، هزینه جراحی ناشی از بیماری، مازاد بر سهم بیمه پایه در این بیمه حوادث پیش بینی شده است.

کریمی فر در پاسخ به این سوال که آیا این بیمه شامل کرونا هم می‌شود؟ گفت: وقتی بحث درمان سرپایی و بیمارستان باشد قطعا این بخش را هم در بر خواهد گرفت. هزینه خرید و پیوند کلیه نیز شامل این بیمه می‌شود. ما دانش آموزانی داریم که نیاز به کلیه دارند و طبق انجمن حمایت از بیماران کلیوی ما خسارت آن را طبق سقفی که تعریف شده برای دانش آموزان در نظر گرفته ایم.

وی افزود: بخش دوم این بیمه مسؤولیت مدنی است که شامل جبران غرامت فوت ناشی از حادثه در حد دیه کامل و غرامت نقص عضو ناشی از حادثه بر مبنای نقص عضو، طبق رای مراجع ذی صلاح بوده که تا حدی دیگه کامل قابل پرداخت است. همچنین جبران سایر هزینه‌های درمان در بیمه حوادث تا مبلغ ۵۰ میلیون تومان علاوه بر مواردی که تعریف کردم به صورت متمرکز از دیگر مزایایی است که ما آن را در این بیمه حوادث پیش بینی کردیم و قرار است در سراسر کشوراعمال شود.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره هزینه‌ای که باید دانش آموزان بابت بیمه پرداخت کنند گفت: دانش آموز برای یک سال تحصیلی 5940 تومان برای یک سال تحصیلی پرداخت می‌کند.

به گزارش فارس، در ماده ۵۸ آیین نامه اجرایی مدارس آمده است که مدیران‌ مدارس‌ باید ابتدای‌ سال‌ تحصیلی‌ نسبت‌ به‌ بیمه‌ (حوادث‌) نمودن‌ دانش‌ آموزان ‌اقدام‌ کنند و در خصوص‌ چگونگی‌ استفاده‌ از مزایای‌ آن‌، دانش‌‌آموزان‌ و خانواده‌ آنان‌ را راهنمایی‌نمایند.

بر این اساس بیمه دانش آموزی دریافت می شود و نکته حائز اهمیت این است که تمام طول سال تحصیلی حتی تابستان و در خانه و مدرسه را در بر می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش مدارس بیمه وزارت آموزش و پرورش بیمه دانش آموزی دانش آموزان حضور دانش آموز بیمه حوادث هزینه بیمه سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت

مجید قنبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به هفته معلم تاکید کرد: به مناسبت هفته گرامی داشت مقام معلم آئین معنوی غبارروبی گلزار شهدا و در تمام مدارس شهرستان میامی اعم از شهری و روستایی انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه مشکلات بسیاری از مدارس روستایی در شهرستان میامی در طول دولت سیزدهم رفع شده است، تاکید کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته دغدغه تفکیک جنسیتی مردم روستای فرومد به واسطه کمبود فضای آموزشی خوشبختانه انجام و کلاس بندی‌های جدیدی در مدرسه این روستا صورت گرفته است.

مدیر آموزش و پرورش میامی با بیان اینکه ایجاد زمین ورزشی تایکو در روستای فرومد، در دستور کار قرار گرفته است، تاکید کرد: ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای این طرح گذاشته که که با همکاری دهیاری و شورا شاهد اجرای آن هستیم.

قنبریان با بیان اینکه مطالبات مردمی و دغدغه دانش آموزان روستاهای شهرستان میامی موضوع مهم امتحانات نهایی بود، گفت: در فرومد حوزه امتحان نهایی وجود نداشت و این دشواری‌هایی را برای دانش آموزان به دنبال می‌آورد که خوشبختانه این مشکل برای ۱۱ دانش‌آموز این روستا حل شده است.

وی با بیان اینکه در روستای عباس آباد با پیگیری‌های انجام شده، زمین چمن آماده سازی و در ماه‌های آتی به بهره برداری کامل خواهد رسید، ابراز کرد: مجموعه ورزشی انقلاب میامی نیز با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومانی تکمیل و چمن آن نیز اجرایی شده است برای روشنایی و سرویس بهداشتی این ورزشگاه همچنین ۳۹۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده که شاهد اجرای کامل این طرح خواهد بود.

مدیر آموزش و پرورش میامی با بیان اینکه مجموعاً ۹ میلیارد ریال برای مجموعه ورزشی انقلاب هزینه می‌شود، گفت: این زیرساخت، فرصت خوبی را برای نوجوانان و دانش آموزان شهرستان مهیا می‌کند تا بتوانند فعالیت‌های ورزشی داشته باشند.

قنبریان با بیان اینکه بعد از ۳۳ سال خانه معلم در شأن فرهنگیان میامی بازسازی شده و در روزهای آینده به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: خانه ورزش عباس آباد با پیگیری شورا و دهیار بخش خصوصی تکمیل و افتتاح شده است.

وی با بیان اینکه دغدغه دانش آموزان نردین برای امتحانات نهایی و تردد به رضوان نیز خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده حل شد و حالا در شهرستان میامی بر خلاف سال‌های قبل سه حوزه امتحان نهایی خواهیم داشت.

مدیر آموزش و پرورش میامی با بیان اینکه رشته انسانی نیز در نردین راه اندازی شده است، گفت: این موضوع هم در زمره مطالبات مردم بود که محقق شد.

قنبریان از افتتاح مدرسه سه کلاسه نردین، دو کلاسه شریف آباد و نمازخانه مدرسه کلاته اسد نیز خبر داد و بیان کرد: خوابگاه امیر کبیر و مدرسه حضرت فاطمه (س) در رضوان کلنگ زنی و برای تکمیل آن هشت میلیارد تومان نیز اعتبار گذاشته شده است.

قنبریان بیان کرد: برای زمین چمن مدرسه شهید طاهری میامی نیز ۲۰۰ میلیون جذب شده در هفته‌های آتی شاهد پهن کردن چمن آن خواهیم بود تا دانش آموزان بتوانند از آن بهره بگیرند.

کد خبر 6094352

دیگر خبرها

  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت