Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، عدم پرداخت بدهی در بخش سلامت خراسان رضوی و به تعویق افتادن پرداخت‌ها در بخش سلامت این استان از جمله مشکلاتی است که در سامانه «فارس من» به ثبت رسیده است و به گره‌های عجیب مدیریتی اشاره می‌کند که منجر به ایجاد مشکلات اقتصادی شده است.

در بخشی از این مطالبه مردمی که با عنوان «عدم پرداخت بدهی در بخش سلامت خراسان رضوی دردساز شد» منتشر شده، اینگونه درج شده است که با توجه به موقعیت خاص استان خراسان رضوی و مشهد مقدس این بحران صدمه بدی به حیثیت بخش سلامت استان زده و خواهد زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا با مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت‌وگویی انجام دادیم تا جزئیات مساله را بررسی کنیم.

حمیدرضا رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس عنوان کرد: در مراکز بهداشتی وابسته دانشگاه ما هم پزشک شهری داریم که غالباً در مراکز بهداشتی حاشیه شهر کار می‌کنند و هم برنامه‌ای به نام پزشک خانواده روستایی داریم و با توجه به این دو برنامه که در دانشگاه انجام می‌دهیم با عدم تخصیص کافی بودجه از سوی وزارت بهداشت رو به رو هستیم.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ابتدای سال متناسب با رشدی که در این قسمت‌ها مخصوصا در مناطق کم برخوردار ایجاد کردیم، مشکل بودجه داریم، تشریح کرد: در بخش خصوصی، درمانگاه‌های خصوصی نیز با تاخیر در پرداخت بیمه‌ها مواجه هستند و این تاخیر مشکلات عدیده اقتصادی برای‌شان ایجاد می‌کند.

وی بیان کرد: برای بخش خصوصی مشکل است که سهم پزشک، پرستار، آزمایشگاه و تجهیزات و امکانات را تامین کنند در حالی که دریافتی‌شان از مردم کفاف نمی‌دهد و وقتی تاخیر در اسناد بیمه اتفاق می‌افتد این مراکز با کمبود نقدینگی مواجه می‌شوند و از بیمه‌ها طلبکار هستند در حالی که دریافت مالی ندارند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این موارد مختص درمانگاه‌ها نیست و بیمارستان‌های خصوصی نیز با این مشکل مواجه هستند که مشکلاتی برای موسسان و اداره کنندگان ایجاد خواهد کرد.

رحیمی با تاکید بر اینکه هر اندازه تاخیر در دریافت‌ها را به حداقل برسانیم خدمات بهداشتی و درمانی مخصوصا در مناطق کم برخوردار بهتر خواهد شد، اظهار کرد: بیماری کرونا مزید بر علت شد و تعداد زیادی از مراکز خصوصی، خیریه و غیردولتی به دانشگاه کمک می‌کنند تا ما خدمات بهتری در تشخیص، درمان و پیگیری بیماران کرونایی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان نهادی که متولی سلامت است، همیشه حامی نظام پزشکی و بخش خصوصی و بخش غیردولتی بوده تا مشکلات کمتری پیدا کنند و ما هم موافق مشکلات مالی نیستم.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن شرح اینکه بیمه‌ها با مشکلات عدیده مالی رو به رو هستند، تشریح کرد: برخی از بیمه‌ها استدلال‌شان این است که از دولت طلبکار هستند و می‌گویند ما هزینه کردیم اما هزینه‌ها از دولت بازگشت داده نشده است.

رحیمی با اشاره به اینکه این موضوع کلان‌تر از استان است، خاطرنشان کرد: بیمه‌های استان با ما همکاری خوبی دارند اما باید بودجه‌ای به آنها تخصیص پیدا کند تا بتوانند آن را میان مراکزی که از آنها طلب دارند تقسیم کنند و مشکل زیادی در استان وجود ندارد.

وی با طرح این موضوع که اینگونه نیست که بیمه‌ها پول را نزد خود نگه دارند و به درمانگاه‌ها ندهند، بیان کرد: مشکل این است که تخصیص اعتبار از تهران با تاخیر انجام می‌شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح کرد: در بخش سلامت بیمه‌های مختلفی با ما کار می‌کنند و به بیمه شدگان خدمات ارائه می‌کنیم ولی تخصیص اعتبار طلب‌های ما مشکل دارد و این باعث می‌شود در پرداخت کارانه و مطالبات پزشکان و پرستاران و کادر درمان دچار مشکل شویم.

رحیمی با بیان اینکه این موضوع چندوجهی است و خیلی به استان برنمی‌گردد، ادامه داد: ما با شورای هماهنگی بیمه ارتباطات مثبتی داریم و بیمه‌ها مشکلی با پرداخت به ما ندارند و مشکل تخصیص اعتبار از سوی تهران است.

وی با اشاره اینکه کاستی‌ها در شورای هماهنگی بیمه‌های استان قابل حل نیست، مطرح کرد: برنامه پزشک شهری و پزشک خانواده روستایی یک برنامه درون وزارت بهداشت است و مقرر شده است رقم قابل توجهی از منابع مالی برای این دو طرح تخصیص داده شود که به محض ابلاغ تخصیص‌ها به استان، بخشی از مطالباتی که داریم را در این قسمت می‌توانیم پرداخت کنیم.

در ادامه با مدیر کل بیمه سلامت استان خراسان رضوی نیز گفت‌وگویی انجام دادیم که به شرح زیر است.

علیرضا رمزی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس عنوان کرد: خبر درج شده به صورت کلی است و مربوط به تولیت حوزه سلامت استان می‌باشد و چنانچه منظور، استان خراسان رضوی باشد، می‌بایست پیگیری لازم از دانشگاه‌های علوم پزشکی استان خراسان رضوی صورت پذیرد.

وی در خصوص آخرین وضعیت پرداخت های اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی به موسسات طرف قرار داد نیز تشریح کرد: مانده مطالبات سال ۹۷ موسسات درمانی طرف قرارداد با این اداره کل در اوایل  سال ۹۹ تسویه و پرداخت شده است که این مهم در اوایل شیوع همه‌گیری بیماری کرونا انجام شد که توانست نقش مهمی در ارائه خدمات مطلوب به بیمه شدگان را در پی داشته باشد.

مدیر کل بیمه سلامت استان خراسان رضوی افزود: در خصوص مانده مطالبات سال ۹۸ موسسات طرف قرار داد نیز در بخش دانشگاهی لغایت آذر و بخشی از دی ماه و در بخش غیر دانشگاهی لغایت بهمن‌ماه در مردادماه سال ۹۹ تسویه شده است.

رمزی در رابطه با مطالبات سال۹۹ نیز اظهار کرد: در بخش دانشگاهی لغایت اردیبهشت‌ماه و در بخش غیر دانشگاهی لغایت تیرماه و در سطح یک روستایی لغایت مردادماه تسویه و پرداخت شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان رضوی سلامت مشهد دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان رضوی دانشگاهی لغایت بخش سلامت سلامت استان بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۰۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • بارشهای بهاری جاده های خراسان رضوی را فرا گرفت
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • جاده‌های خراسان رضوی همزمان با افزایش ترددها بارانی و لغزنده است
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی